GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
ShoutBox
No shouts have been added yet.

Information
There are no info sections to display or you do not have sufficient rights to view them.
Game News
Schedule
Tervetuloa
Tervetuloa Pelaajamedian Guild Portaliin!

Pelaajamedia on Icewatch shardilla toimiva suomalainen Rift -kilta, jonka tavoitteena on tarjota jäsenilleen rento ja aktiivinen yhteisö unohtamatta kuitenkaan pelin end-game contentia.

 Kiltamme raidaa torstaisin ja sunnuntaisin 20.00 - 23.00 ja tämän hetkinen progress on DH 4/4, GP 4/4 ja 4/5 GSB. Riveissämme on tällä hetkellä ~20 raidaajaa, joten etsimme aktiivisesti uusia raidaajia voidaksemme käydä Greenscale's Blightin ja River of Soulsin tarjoamien haasteiden kimppuun. 

Uudet jäsenet: Kiltaan hakeminen tapahtuu luomalla käyttäjät ja tekemällä sen jälkeen hakemuksen foorumin Hakemukset kategoriaan.
Vanhat jäsenet: Raideihin voi ilmoittautua tekemällä käyttäjät ja odottamalla, että admin vahvistaa käyttäjät. Tämän jälkeen raideihin ilmoittautuminen tapahtuu Raid Kalenteri -osiossa.
Uutiset
ArchivesRSS

Duke Letareus ei juokse enää!

Tubi, Dec 4, 11 5:08 PM.
 Hyvin sujuneista raideista rohkaistuneina päätimme kokeilla onneamme Greenscale Blightissa hiukan pienemmällä porukalla ja totuttuun tapaan tulosta syntyi. Duke Letareuksen juoksut päättyivät kolmentoista raiderin voimin.


Kuvassa: Tubi, Mansa, Alexanaa, Megron, Xillia, Marzanna, Rajbyz, Cryenilia, Alalya, Lyriikka, Bitz, Jorz ja Misu.

Gilded Prophecy cleared!

Tubi, Nov 27, 11 4:24 PM.
Emme jääneet laakereillemme lepäämään Drowned Hallsissa saavutetun menestyksen johdosta vaan syöksyimme rohkeasti uusiin haasteisiin; ja se tuotti tulosta!

Uruluuk ja kumppanit joutuivat taipumaan.Kuvassa: Tubi, Alexanaa, Mansa, Megron, Rajbyz, Cryenilia, Dawi, Xilia, Alalya ja Bitz.

- Tubi

Drowned Halls Cleared!

Tubi, Nov 21, 11 3:45 PM.
Ensimmäinen Drowned Halls raid tuotti toivotun tuloksen ja ensimmäinen wipekin tuli vasta kolmanteen bossiin.

Tästä on hyvä lähteä jatkamaan!

Kiitoksia hyvästä avauksesta kiltamme progressille!  Kuvassa: Tubi, Alexanaa, Megron, Dawi, Mansa, Bitz, Cryenilia, Rajbyz, Xilia ja Lyriikka. Kuvasta puuttuu Alalya, jonka Lyriikka korvasi viimeiseen bossiin.
Online Now
There are   members online.
Rift Search
Gallery
Recruiting
ClericOpen
MageOpen
RogueOpen
WarriorOpen
Advertisement
So-and-so has logged on!
%title%
%message%